SUPER! bijeenkomsten Gebr. van der Steen in kasteel Heeswijk

Op een ludieke manier werd door Gebr. van der Steen, in de trouwzaal van kasteel Heeswijk, de Synfracontractverlenging voor de percelen 3A en 4B onder de aandacht gebracht. Een ‘huwelijk’ dat stand hield en misschien nu wel verlengd wordt voor ‘onbepaalde tijd’ met Enexis met Brabant Water.

 

Samen met collega’s van Van der Steen, Enexis, Brabant Water en Synfra keken we terug op de afgelopen periode en blikten alvast vooruit. Vervolgens vond een informeel deel plaats waarin we werden opgedeeld in verschillende groepen voor rondleidingen in het kasteel. In de kelders van het kasteel sloten we deze middag af met goede gesprekken onder het genot van een drankje en etentje.

Wat gebeurde er in de afgelopen vier jaar?

Wim Langewouters (Synfra) geeft aan:
”We doen het goed, maar het kan beter. De samenwerking wordt steeds belangrijker ook voor toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in de energietransitie. Goed samenwerken en geen energie verspillen aan zaken die er niet toe doen.”

Bas Wehman (Enexis). ”We hebben behoorlijke stappen vooruit gezet. Bijvoorbeeld minder overleg door overleggen in elkaar te schuiven. Geef in gesprekken aan wat je nodig hebt, om elkaar niet te frustreren.”

Ton Schuurmans (Enexis) en Richard Broeks (Brabant Water): “Zoek elkaar op. Wacht niet tot een probleem te groot is, maar probeer dit al vroegtijdig op te lossen. Pak de telefoon, want dit werkt vaak beter dan de mail.”

Hans van der Steen (Gebr. Van der Steen). ”Door met zijn drieën samen te werken richting gemeentes kunnen we wat bereiken. Een mooi voorbeeld hiervan is het opbreekverbod tijdens vorst in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de gesprekken begreep de gemeente wat onze belangen waren om toch door te gaan.”

Wat willen we de komende vier jaar graag zien?

 • Open en transparant
 • Wederzijds vertrouwen
 • Oog voor elkaars belangen
 • Tijdigheid
 • Gelijkwaardigheid met oog voor ieders rol
 • Elkaar versterken, beter maken en leren
 • Klantbelang staat voorop
 

Wat willen we de komende jaren bereiken?

 • Geen discussies aan de sleuf of achteraf
 • Geen gedoe, goede strakke planning en minder verstoringen
 • Plezier in werk en omgang met elkaar
 • Op tijd schakelen als je er niet uitkomt
Vorige
Volgende