Geef veiligheid wortels

Synfra en haar ketenpartners streven naar een veilige werkomgeving. De ambitie is zelfs 0 veiligheidsincidenten. Het beleid bepalen de bedrijven zelf, echter probeert Synfra hierin zoveel mogelijk te faciliteren.

In het bestuursoverleg heeft voorzitter Eddy Toonen het boek ‘Geef veiligheid wortels – Wie zich veilig voelt durft alles’ uitgedeeld. Dit praktische boek is bedoeld voor leidinggevenden waarbij preventie een grote rol speelt in de dagelijkse werkzaamheden. Precies waar alle Synfra-partijen middenin zitten. Daarom benoemen wij het hier, zodat iedereen daar zijn/haar voordeel mee kan doen.

Hoe zorg je voor een veilige omgeving in de waan van de dag en op een uitdagend speelveld van regels? Auteur en gedragsveiligheidsdeskundige Annemarie Timmermans wil met dit boek veiliger en gezonder werken stevige wortels geven. Het is een bron van inspiratie om mensen op een leuke, effectieve en vooral behapbare manier in beweging te krijgen en te houden voor veilig en gezond werk.

Meer over dit boek >

Opmerkingen, tips, uw mening over dit boek? Mail ze naar info@synfra.nl

Vorige
Volgende