Kerstwens Synfra

We sluiten een mooi jaar af waarbij we goede stappen hebben gezet in onze samenwerking. Bijvoorbeeld door de bewustwording over veiligheid te vergroten, de Gemeente Contactdagen nieuw leven in te blazen, de verbeteringen in het klantcontactproces en de ontwikkelingen op het gebied van de landelijke Combi Aansluitingen Proces Ondersteuning (CAPO).

Het team van Synfra heeft het jaar afgesloten met een Break Out Room in Den Bosch. Met wisselend succes moeten we daarbij vermelden, maar aan de samenwerking heeft het niet gelegen. Daarna konden we weer tot rust komen in het Noordbrabants Museum en de dag sloten we af met een gezellige borrel en etentje.

Vanaf volgende week gaan we genieten van de feestdagen. Daarom zijn we van 20 december tot 7 januari minder goed bereikbaar.

Het team van Synfra wenst u gezellige feestdagen en een mooi en veilig nieuwjaar!

Vorige
Volgende