Na de zomer vervolg op telefonietraining

Tijdens de laatste audit op het Klant Contact Proces Aansluitingen in februari van dit jaar hebben alle contractaannemers aangegeven dat er behoefte is aan een vervolg op de telefonietraining. Samen met de afdeling Klant & Markt van Enexis heeft Synfra daarom een training samengesteld.

In deze training worden onder andere de gesprekstechnieken opgefrist, wordt de theorie direct gekoppeld aan de praktijk door middel van rollenspellen en wordt uitgebreid stilgestaan bij de verwachtingen van de klant.

De eerste vier trainingen staan gepland op 8, 10, 15 en 17 september 2020. In oktober volgt nog een vijfde training. De aannemers hebben inmiddels hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Doomen, paul.doomen@synfra.nl

Vorige
Volgende