Hele fijne feestdagen en een veerkrachtig 2021

Terugkijkend op 2020 kunnen we stellen dat dit jaar, door de invloed van het Coronavirus, voor ons allemaal een heel bijzonder jaar is geweest. Ook een groot gedeelte van 2021 zal het Coronavirus invloed gaan hebben op de wijze waarop we samenwerken. Het goede is dat niet alles fout is!

De situatie dwingt ons om uit oude patronen te stappen en te ontdekken dat anders werken ook nieuwe mogelijkheden en kansen biedt. Mijn persoonlijke mening is, en dat zou ook mooi zijn, dat we niet meer volledig terug gaan naar het oude normaal, maar dat we “anders” op veel vlakken vasthouden….. We kunnen met trots stellen dat, ondanks het “anders”, we met elkaar weer de klus geklaard hebben. Obama zou zeggen “Yes we can” en Merkel “Wir schaffen das” en ja wij hebben “das geschafft” waarvoor aan jullie allen alle lof en complimenten.

Rest mij nog om voor de komende feestdagen jou/jullie het allerbeste te wensen en voor het nieuwe jaar wens ik ons toe dat we net zo succesvol en veerkrachtig zullen zijn als in 2020. Hele fijne feestdagen!

Namens het Synfrateam,
Wim Langewouters

Vorige
Volgende