SynergieNL wordt steeds meer gebruikt door Brabantse en Limburgse gemeenten

Sinds eind 2018 heeft Synfra samen met Brabant Water, WML en Enexis een samenwerking met SynergieNL. SynergieNL is een online platform voor afstemming van de langetermijnwerkzaamheden in de openbare ruimte door overheden en netbeheerders. Daarmee zijn zij de aangewezen partij om bij te dragen aan de verbetering van de afstemming met de gemeenten in Brabant en Limburg.

Online werk

Vanwege corona is online werken in veel gevallen op dit moment de standaard. Hierdoor hebben het afgelopen jaar meer gemeenten zich aangesloten bij SynergieNL. Daar zijn we blij mee, aangezien dit platform een mooi middel is om langetermijnplannen op elkaar af te stemmen en hiermee de samenwerking met alle ketenpartners naar een hoger niveau te tillen.

De voordelen op een rij:

  • Alle projectinformatie staat in één overzichtelijke kaart. Hierdoor is voor zowel gemeenten als netbeheerders direct inzichtelijk waar werkzaamheden in de openbare ruimte worden uitgevoerd én waar kansen liggen om plannen te combineren.
  • Alle betrokken partijen hebben toegang en inzicht in de actuele plannen van de partners voor de komende jaren.
  • Op basis van geplande werkzaamheden berekent SynergieNL automatisch synergiegebieden.
  • Ook gemaakte afspraken kunnen vastgelegd worden in SynergieNL. Alles mooi op één plaats dus.
  • Data kan ook gedeeld worden met betrokken collega’s zonder dat zij toegang tot het systeem hebben.
  • Goede samenwerking reduceert kosten en minder overlast voor de omgeving.

Kortom, het platform van SynergieNL maakt projecten beter inzichtelijk, is minder tijdrovend en daarmee effectiever en kostenbesparend.

Meer weten over SynergieNL of heeft u interesse?

Neem dan contact op met Arnoud Drevijn, info@synergieNL.com of 06 51 16 62 79.

Vorige
Volgende