Het jaaroverzicht 2020 staat online

Hierbij presenteren we het jaaroverzicht van 2020. Het was een bijzonder jaar waarin de coronapandemie voor een extra uitdaging zorgde voor de samenwerking binnen Synfra. Het was ook het jaar waarin grote stappen zijn gezet in de gezamenlijke ambities die onderdeel uitmaken van de nadere overeenkomsten die in 2021 van kracht worden. Zeven werkgroepen hebben hiervoor een belangrijke basis gelegd. Hun adviezen en acties lopen als een rode draad door het jaaroverzicht heen.

 

Lees alles over de onderwerpen waar we met z’n allen het afgelopen jaar hard aan gewerkt hebben en welke uitdagingen ons nog te doen staan. Wij wensen u veel leesplezier. Feedback op dit jaaroverzicht is van harte welkom, info@synfra.nl.

Het team van Synfra

In het jaaroverzicht vindt u ook de jaarrekening 2020 van Synfra.

 

Vorige
Volgende