Sylvia Brouns officieel benoemd tot operationeel manager

Vorig jaar presenteerden we Sylvia Brouns als beoogd operationeel manager. Een jaar later is zij door het bestuur met ingang van 1 september 2021, officieel benoemd tot operationeel manager en neemt zij het stokje van Wim Langewouters over. Wim neemt eind dit jaar afscheid van Synfra om van zijn pensioen te gaan genieten.

Eerste jaar voornamelijk online

“Mijn eerste jaar bij Synfra was een bijzonder jaar waarin ik voornamelijk thuis, met behulp van mijn laptop en computerscherm, kennis heb gemaakt met het Synfrateam, het bestuur, de netbeheerders en aannemers. Elkaar fysiek ontmoeten binnen de bedrijven zelf was door de coronacrisis niet mogelijk. Hierdoor kostte het mij wat meer effort om mensen en situaties binnen de juiste context te plaatsen en een goed beeld te krijgen van de onderlinge verhoudingen binnen het samenwerkingsverband.”

“Het eerste jaar is voorbij gevlogen. Ik heb mij enorm welkom gevoeld, mede door de aangename, geduldige en humorvolle wijze waarop mijn voorganger Wim Langewouters mij deelgenoot heeft gemaakt van het reilen en zeilen binnen Synfra. Ik heb een goed beeld gekregen van de organisatie, haar omgeving, het samenwerkingsverband en de mooie uitdagingen die er liggen.”

Solide basis

“Tijdens de coronacrisis heb ik ervaren dat de samenwerking stoelt op een zeer solide basis die tegen een stootje kan. Er is oog en oor voor elkaar. Zo is er tijdens de lockdowns in nauw overleg ingespeeld op de situatie door werkzaamheden die wel mochten doorgaan naar voren te halen in de planning. Er worden goede gesprekken gevoerd wanneer het spannend wordt. Ik kijk ernaar uit om verder te bouwen aan deze solide basis die mede door grote bevlogenheid en inspanning van Wim Langewouters gelegd is.”

Strategie

“Voor de komende jaren heeft het bestuur van Synfra een gedegen en concrete ontwikkelstrategie bepaald. Ik sta helemaal achter deze strategie en ga de komende jaren voor Synfra dan ook alles in het werk stellen om de beoogde resultaten te kunnen behalen en daarbij te borgen dat de interne samenwerking van een hoog niveau blijft. Uiteraard kan ik dat niet alleen, daarvoor heb ik alle partners binnen het samenwerkingsverband en de leden van het Synfrateam hard nodig. Ik verheug me enorm op de samenwerking hierin.”

“Eén van de strategische doelen binnen Synfra is om proactief en op het juiste niveau de verbinding aan te gaan met gemeenten, andere (combi)partijen, landelijke platformen en adviesorganen. Synfra streeft ernaar om voor deze partijen ook een logische gesprekspartner te zijn. De rol die ik hierin kan vervullen, neem ik graag op mij.”

“Het geeft mij energie om de samenwerking tussen en met al deze partijen te faciliteren. Ik ben ervan overtuigd dat juist door deze samenwerking onze gezamenlijke resultaten op kwaliteit, veiligheid, kosten en klanttevredenheid positief beïnvloed worden. En dat is uiteindelijk de kern van de bestaansreden van Synfra: door een goede samenwerking een positieve klantbeleving en klanttevredenheid.”

Bestuur

Bestuursvoorzitter van Synfra Eddy Toonen (WML): “Het bestuur is blij en trots dat we met Sylvia een waardige opvolger hebben gevonden voor Wim. Uiteraard bedanken we hem voor zijn inzet de afgelopen jaren en de succesvolle manier waarop hij deze rol heeft vervuld. We hebben er het volste vertrouwen in dat Sylvia de weg die is ingezet om de samenwerking in de ondergrondse infrastructuur verder te laten groeien met succes voort gaat zetten.”

Vorige
Volgende