Wim Langewouters met pensioen

Wim Langewouters zou op 9 december 2021 afscheid nemen, omdat hij gaat genieten van zijn pensioen. Echter, door het rondrazende COVID-virus is zijn afscheid uitgesteld naar 24 maart 2022. Desondanks doet Wim een stapje terug en zal alleen nog achter de schermen, waar nodig, ondersteunend zijn aan het Synfrateam en Synfrabestuur. Na 45 jaar gewerkt te hebben, waarvan bijna 43 jaar bij Enexis en haar voorgangers, kijkt hij terug op vele mooie jaren met heel veel arbeidsvreugde.

Wim: “Ik kijk ernaar uit, indien het COVID-virus tijdig bedwongen kan worden, om op 24 maart alsnog van iedereen waarmee ik nauw heb samengewerkt warm afscheid te nemen.”

Het Synfrabestuur kan alleen maar dankbaar zijn voor de inzet van Wim en zijn positieve energie en wenst hem uiteraard veel geluk en gezondheid. Het bestuur maakt ook op 24 maart van de gelegenheid gebruik om uitgebreid stil te staan bij het afscheid.

Vorige
Volgende