Hele fijne feestdagen en een positief 2022

Waar we vorig jaar nog dachten dat het een uitzonderlijk jaar was, hebben we gemerkt dat niets voorspelbaar is. Ons dagelijks leven wordt bepaald door een nieuwe werkelijkheid die een kiem van verandering in zich meedraagt. Deze kiem van verandering hebben we met de nodige veerkracht en positiviteit met elkaar omarmd en vormgegeven. Het jaar heeft daardoor veel mooie hoogtepunten gekend.

Daar kunnen we met z’n allen trots op zijn. Zoals een ware omdenker zou zeggen: ‘De werkelijkheid kun je niet veranderen. Wat je wel kunt veranderen is wat je ermee doet.’ Geen ‘Ja, maar’, maar met z’n allen de schouders eronder.

Bijzonder hoogtepunt was de bekrachtiging van onze samenwerking door het tekenen van de nadere overeenkomsten. Een mooi moment dat veel betekent voor de toekomst om de ondergrondse infrastructuur naar een nog hoger niveau te brengen. De nauwe samenwerking werkt door in allerlei deelgebieden.

Met trots kijken we terug op het afgelopen jaar en vol energie kijken we uit naar het nieuwe jaar. Namens Synfra wensen wij jou hele fijne feestdagen en een gezond en positief nieuw jaar!

Namens het Synfrateam,
Eddy Toonen & Sylvia Brouns


Vorige
Volgende