Herhalingstoetsen en update E-learning

In de periode februari tot en met april 2022 worden de herhalingstoetsen Bestek kennis E-learning weer afgenomen voor medewerkers van netbeheerders en aannemers. Deze herhalingstoetsen zijn enerzijds bedoeld om de kennis waar nodig op te frissen en anderzijds om ook de eventuele wijzigingen in het bestek goed op het netvlies te krijgen.

De eindtoetsen vinden incompany bij de betreffende bedrijven op locatie plaats. Binnenkort worden de contactpersonen van de netbeheerders en aannemers uitgenodigd voor verdere instructie.

Update

Er heeft inmiddels ook een update plaatsgevonden van de Synfra E-Learning. In deze update is de lay-out aangepast en is de E-learning gebruiksvriendelijker en overzichtelijker geworden. Ook zijn er aanpassingen met betrekking tot de veiligheid gedaan. Hiermee zijn we weer voor langere tijd verzekerd van een goed werkende site!

Gebruikers kunnen gewoon met hun huidige gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Voor meer informatie of inlogproblemen kun je contact opnemen met Paul Doomen Procesadviseur Synfra, paul.doomen@synfra.nl

Naar E-learning > 

Vorige
Volgende