Afscheid Wim Langewouters in Kasteel Maurick

Op 9 december 2021 zou Wim Langewouters afscheid nemen van Synfra om met pensioen te gaan. Vanwege het COVID-virus werd zijn receptie uitgesteld tot 24 maart 2022. Afgelopen donderdag kwamen daarom alle genodigden naar Kasteel Maurick in Vught om daadwerkelijk Wim een mooi pensioen te wensen.

Deze zonnige middag werd opgesierd door mooie speeches van Eddy Toonen (WML, voorzitter Synfrabestuur), Wilfried Martens (Brabant Water en bestuurslid), Hans van der Steen (Gebr. van der Steen) en Edwin Baeten (Hurkmans) namens het aannemerscollectief, Sylvia Brouns (opvolger als operationeel manager bij Synfra) en Robert Wassing (Enexis en bestuurslid).
Wim sloot het officiële gedeelte af met zijn dankwoord waarin duidelijk werd dat hij veel mooie herinneringen heeft aan zijn werkleven en met veel plezier daarop terugkijkt. Niet alleen zijn zakelijke relaties waren hiervan getuige, ook zijn familie was hierbij aanwezig. De avond werd in kleine kring afgesloten met een diner.

Synfra wil nogmaals van deze gelegenheid gebruik maken om Wim heel erg te bedanken voor zijn inzet en positieve energie en wenst hem veel geluk en gezondheid.

Foto: In de speech van Wilfried Martens werd Wim vergeleken met een dinosaurus (in positieve zin overigens). De aanwezige cartoonist maakte daar een mooi karikatuur van.

Vorige
Volgende