Opfristraining BDOK-bodemtool in juni

Op 21 en 22 juni 2022 organiseert Synfra weer een opfristraining over de BDOK*-bodemtool aansluitingen voor alle medewerkers van de aannemers. Dit op verzoek van de aannemers, omdat er de afgelopen jaren veel personeelswisselingen hebben plaatsgevonden.

In anderhalf uur wordt uitgebreid stilgestaan bij deze bodemtool. Niet alleen nieuwe medewerkers, maar ook medewerkers die de training al eens gedaan hebben en hun kennis willen opfrissen, zijn van harte welkom.

Alle contractaannemers hebben een mail ontvangen met de informatie over de training en een inschrijfformulier. De training vindt fysiek plaats op de locatie van Brabant Water aan de Antoon Coolenlaan in Eindhoven.

Heb je vragen over deze opfristraining, of geen uitnodiging ontvangen? Dan kun je contact opnemen met procesadviseur Paul Doomen, paul.doomen@synfra.nl

*BDOK = Bodem Digitaal Op de Kaart

Vorige
Volgende