Coördinatie perceel 4b voortaan bij Brabant Water

Per 1 januari 2023 is de coördinatie van perceel 4b overgedragen van Enexis aan Brabant Water.

Voor projecten die al in uitvoering zijn betekent dit dat Enexis de coördinatie behoudt totdat ze afgerond zijn. Brabant Water neemt de coördinatie over van projecten die inmiddels wel zijn voorbereid, maar nog in realisatie moeten gaan. En de volledige coördinatie is in handen van Brabant Water bij elk nieuw project vanaf 1 januari 2023.

Perceel 4b bestaat uit de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Deurne, Asten en Someren. De aannemer die in dit gebied de werkzaamheden uitvoert is Gebr. Van der Steen. Bekijk hier de volledige gebiedsindeling van het Synfra-gebied met bijhorende coördinatoren en aannemers per perceel.

Vragen?

Heb je vragen over deze wijziging? Neem dan contact op met procesadviseur Paul Doomen, paul.doomen@synfra.nl

Vorige
Volgende