Instructie ‘Bescherm de prefab meterkast’

Mijnaansluiting.nl heeft een visuele beheersinstructie gemaakt voor de prefab meterkast.

De technische en organisatorische randvoorwaarden van de prefab meterkast zijn vastgelegd in het NTA-document (NTA 8769). Hierin staat ook de kwaliteitsborging uitgebreid omschreven. Echter blijkt in de praktijk dat de tekst in dit document lang en complex is. Daarom heeft het team Meterruimte van Morgen van Mijnaansluiting.nl deze voorwaarden omgezet naar een visuele instructie. Dit is een makkelijkere en kortere beheersinstructie die voortaan op de wisseldeuren van de prefab meterkasten komen te hangen.

Instructie ‘Bescherm de prefab meterkast’

Klik op de afbeelding voor een download (pdf) van de instructie.

Meer informatie

Heb je vragen en/of opmerkingen over de instructie? Neem dan contact Mijnaansluiting.nl, secretariaat@mijnaansluiting.org

Vorige
Volgende