Projectleider ‘volledig afsluiten’: Tom Tergau

Graag stellen wij Tom Tergau aan je voor. Tom is per 23 mei 2023 bij Synfra begonnen als projectleider om de werkmethode ‘volledig afsluiten bij werkzaamheden’ te implementeren.

Het komende half jaar gaat hij hiermee aan de slag bij onze netbeheerders, contractaannemers en gemeenten. Tom heeft ruime ervaring in het leiden van veranderprocessen en door zijn ervaring in de hospitality is hij heel klantgericht. Dat komt goed van pas in zijn opdracht.

Tom: “Ik ben 41 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Uden. Tegenwoordig woon ik met mijn vrouw Heleen en dochter Bobbie in Haarlem. Voordat ik mijn Master Bedrijfskunde heb gehaald, heb ik diverse managersfuncties vervuld in de hospitality. In deze functies heb ik veel ervaring opgedaan in het verbeteren van processen en het leiden van projecten.”

“Na de succesvolle pilot is mijn doel om de werkwijze ‘volledig afsluiten bij werkzaamheden’ in het volledige werkgebied van Synfra te implementeren. Daar heb ik erg veel zin in. De aanpak is vooral gericht op het overtuigen van de verschillende partijen van het nut en de noodzaak van volledig afsluiten. Hiervoor zullen onder andere verschillende kennisbijeenkomsten georganiseerd worden.”

Kennismaken met Tom en oproep

Wil je kennismaken met Tom, heb je vragen over de werkwijze of advies nodig? Je kunt hem bereiken via tom.tergau@synfra.nl

“Graag word ik op de hoogte gesteld van projecten waarbij dit uitgangsprincipe al wordt gehanteerd. Aangezien bewustwording van het nieuwe proces belangrijk is, wil ik relaties van Synfra vragen de nieuwe werkwijze zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen bij belanghebbende partijen.”

Vorige
Volgende