Van Vulpen winnaar Stedin Safety Award 2023

Synfra feliciteert Van Vulpen met het winnen van de Stedin Safety Award 2023.

Op dinsdag 23 mei 2023 overhandigde Trudy Onland, COO van Stedin, de Stedin Safety Award aan Bram Zoeteman, hoofd afdeling KAM bij Van Vulpen. Afgelopen jaar stond het thema ‘verkeersveiligheid’ centraal waarbij de jury onder de indruk was van het bewustzijn én het kennisniveau van de medewerkers van Van Vulpen op dit vlak. Een mooi compliment voor alle collega’s en een goede reden om heel trots op te zijn.

Jeroen Grond, directeur VGMK bij Stedin: “De opgave voor de energietransitie is enorm. We zijn volop bezig met het bouwen, benutten en beheren van onze netten. Veilig en betrouwbaar werken staat hierbij voorop. Met de Stedin Safety Award verbeteren we samen met onze ketenpartners de gezamenlijke veiligheidsprestaties.”

Het thema van dit jaar was ‘Veiligheid en verkeer’. Hier gaat het vooral over verkeersveiligheid, en tijdens samenwerken met de (onder)aannemers. En hoe zorg je ervoor dat de omgeving geen last ondervindt van de werkzaamheden die plaatsvinden langs de weg. Van Vulpen heeft hierin laten zien hoe veiligheid en verkeer hand-in-hand gaan.

Bram Zoeteman, Hoofd afdeling KAM: “Wij zijn enorm trots op deze award en zien dit als een erkenning voor onze collega’s en ketenpartners die zich iedere dag inzetten voor een veilige en gezonde werkomgeving!”

Omdat veiligheid over de hele samenwerking gaat, was voorzitter van Synfra, Eddy Toonen, uitgenodigd bij de uitreiking om als gastspreker over dit onderwerp te spreken. Bij Synfra heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Zijn presentatie liet zien welke rol kennisdeling en elkaar motiveren hebben in veiligheid.

Bekijk hier de volledige presentatie en uitreiking van de Stedin Safety Award 2023.

Volledig afsluiten bij werkzaamheden

Van Vulpen hanteert de methode ‘volledig afsluiten bij werkzaamheden’. Bij Synfra omarmen we deze methode en gaan het komende half jaar aan de slag om dit in ons werkgebied te implementeren.

Bekijk de voordelen van ‘volledig afsluiten’ in deze animatie.

Vorige
Volgende