Meld je aan voor de informatiesessie prefab meterkast op 8 juni

Via Teams informeren we je op donderdag 8 juni van 9 tot 10 uur over de laatste ontwikkelingen over de PFMK.

Voor alle netbeheerders en aannemers organiseren wij aanstaande donderdag 8 juni nog een informatiesessie over de prefab meterkast (PFMK). Via Teams informeren we je van 9 tot 10 uur over de laatste ontwikkelingen over de PFMK. Afgelopen donderdag 1 juni hebben de eerste informatiesessies plaatsgevonden en deze goed ontvangen.

Wat komt er allemaal aan bod?

  • Doelen en stappenplan
  • Promotiecampagne
  • Goede afstemming in de hele keten
  • Handige links

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden. 

Stuur deze link gerust door naar je collega’s die betrokken zijn bij het aansluitproces zoals bijvoorbeeld uitvoerders, werkvoorbereiders en medewerkers technische administratie.

Wanneer je je aanmeldt via deze link, vink je de datum van 8 juni aan. Je bevestigt met het invullen van je naam en e-mailadres. Daarna krijg je de mogelijkheid om de afspraak in je agenda te zetten. Dat is meteen ook de link naar Teams.

Vorige
Volgende