Volledig afsluiten toegevoegd aan e-learning

Het vernieuwde werkproces van de werkmethode volledig afsluiten staat vanaf nu op de Synfra e-learning.

Inmiddels zijn we gestart met de implementatie van de werkmethode ‘volledig afsluiten’. Dit betekent dat voor het uitvoeren van (ondergrondse) werkzaamheden het uitgangspunt wordt gehanteerd dat het gehele werkgebied of weg wordt afgesloten voor weggebruikers, tenzij het bij hoge uitzondering niet mogelijk blijkt te zijn. Omdat het werkproces hierop is aangepast, heeft Synfra deze verwerkt op de e-learning.

Iedereen die betrokken is bij het proces is verplicht deze e-learning helemaal te volgen. Dat is inclusief de afsluitende toets die met minimaal een 8 behaald moet worden.

Waarom volledig afsluiten?

Aanrijdgevaar is een groot risico bij het uitvoeren van werkzaamheden langs de weg. In het kader van veilig en efficiënt werken is door input van aannemers het idee ontstaan om bij werkzaamheden langs de weg het uitgangsprincipe ‘volledig afsluiten bij werkzaamheden’ te hanteren. Hiermee wordt de werksituatie veiliger voor de eigen betrokken medewerkers, de bewoners en overige weggebruikers.

De voordelen van volledig afsluiten

Vragen?

Voor vragen en toegang over de e-learning, kun je terecht bij procesadviseur Paul Doomen, paul.doomen@synfra.nl

Vorige
Volgende