Nieuw dashboard beschikbaar

Vanaf nu is het nieuwe dashboard beschikbaar voor alle ketenpartners.

Na een maand proefdraaien is vanaf nu het nieuwe Synfra dashboard voor iedereen beschikbaar. De belangrijkste reden van deze vernieuwing is dat hierin rekening is gehouden met onterechte afkeur. Het dashboard geeft daarom een veel realistischer en overzichtelijker beeld van de prestaties.

Alle ketenpartners van Synfra kunnen op het dashboard de prestaties op alle vastgestelde KPI’s Aansluitingen zien, bijvoorbeeld de prestaties op planning en kwaliteit. Per KPI zijn de resultaten te zien, per kwartaal en per combi-werkgebied. Bij de meeste grafieken kan zelfs doorgeklikt worden voor nog meer details over bijvoorbeeld om welke opdrachten het gaat. Deze gegevens kunnen worden gedownload voor eigen rapportages. Daarnaast is er een overzicht van de onterechte afkeuringen.

Mijnaansluiting.nl toont ook gegevens vanuit CAPO en DSP in een PowerBI-omgeving. Hierin wordt echter geen rekening gehouden met onterechte afkeuringen. In het Synfra dashboard wordt daar wel rekening mee gehouden.

De afgelopen periode heeft een kleine groep toegang gehad tot dit vernieuwde dashboard. De feedback is inmiddels verwerkt en het dashboard is nu voor alle ketenpartners beschikbaar. Het dashboard is zo gebouwd dat er nog veel meer metingen toegevoegd kunnen worden, bijvoorbeeld uit het Infraproces. En de resultaten worden nu per kwartaal getoond, binnenkort is dat per maand.

Ga direct naar het dashboard

Vragen over het nieuwe dashboard? Neem contact op met Peter Dirne, peter.dirne@synfra.nl

Vorige
Volgende