20 augustus 2018nieuws

Ankie Romme gestart als communicatieadviseur bij Synfra

Wij stellen graag onze nieuwe communicatieadviseur aan je voor, Ankie Romme. Zij is per half augustus begonnen bij Synfra om de communicatiewerkzaamheden van Ceciel Pas over te nemen. Ceciel heeft na 2,5 jaar onze organisatie verlaten voor een nieuwe uitdaging.

Ankie werkt als zelfstandig communicatieadviseur voor een paar opdrachtgevers. “Ik werk sinds 2010 als freelancer. Echter heb ik daarnaast nog wel een vaste baan voor enkele dagen als manager Marketing & Communicatie. Dat doe ik bij het Tilburgse familiebedrijf Schrobbelèr, de kruidenlikeur inderdaad. Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper. Ik heb me daarna gespecialiseerd in het communicatievak. Communicatie is een heel breed werkgebied waarmee je veel mooie dingen kunt bereiken.”

“Synfra bevindt zich in een markt die ik nog niet goed ken. Maar in een korte tijd is daar al veel verandering in gekomen. En de manier waarop ik ontvangen ben door de Synfra medewerkers, belooft dat ik me heel snel thuis ga voelen. Ceciel heeft de afgelopen jaren de communicatie bij Synfra naar een hoger level getild. Aan mij de taak hier op verder te gaan en Synfra te blijven positioneren.”

Ankie is 38 jaar en woont samen met haar vriend in Den Bosch. Haar ontspanning vindt ze in het sporten. Ze is actief triatleet, op recreatief niveau welteverstaan. Ze is zowel privé als in haar werk positief ingesteld, werkt gestructureerd en heeft een creatieve oplossingsgerichtheid.

Ankie is via mail bereikbaar: Ankie.romme@synfra.nl