5 februari 2019nieuws

Per 1 februari 2019 wordt het bestuur van Synfra aangevuld met Michel Bos van WML. Michel stelt zich hieronder voor.

“Graag stel ik mij voor als nieuw Afdelingshoofd Aanleg Leidingen a.i. binnen de sector Klant & Operatie van WML. Mijn naam is Michel Bos, 49 jaar, ben geboren in Brunssum en inmiddels al bijna 20 jaar wonend in Klimmen. Ik ben getrouwd met Sonja. Samen hebben we een zoon, Mike, van 13 jaar, en in mijn vrije tijd vind ik ontspanning op de golfbaan.”

“Ik ben sinds 1992 in diverse functies werkzaam bij WML. In eerste instantie heb ik in ondersteunende functies gewerkt; werkzaamheden rond de processen distributie en aanleg, wijzigen en saneren. Daarna ben ik overgestapt naar een staffunctie op het bedrijfsbureau, waarin ik vanuit de functie van beleidsmedewerker de primaire processen heb ondersteund. Om hier nog beter invulling aan te kunnen geven, ben ik bedrijfskunde gaan studeren. De opgedane kennis kwam zeer goed van pas in mijn volgende functie als Analist Performance Management. In deze functie, ook gekoppeld aan het primaire proces, speelde het bedrijfskundige aspect een belangrijke rol.”

“In 2017 ben ik overgestapt naar een lijnfunctie als teamleider Inspectie & Kwaliteit. In deze functie stuurde ik het team aan dat verantwoordelijk is voor de wettelijke controletaak en het wettelijk meetprogramma. Deze nieuwe uitdaging werd in 2018 uitgebreid met het deels vervangen van het afdelingshoofd Onderhoud & Inspectie.”

“Vanaf 1 februari ben ik afdelingshoofd Aanleg Leidingen a.i. Vanuit deze functie zal ik zitting hebben in het bestuur van Synfra. Ik zie ernaar uit om samen met jullie de uitdagingen binnen dit samenwerkingsverband aan te gaan.”