1 maart 2018nieuws

Verbinder en pragmaticus Michel Wauters nieuw in Synfrabestuur

Sandra Thalen heeft in verband met een nieuwe functie binnen Enexis afscheid van het Synfrabestuur genomen. Zij wordt opgevolgd door Michel Wauters. Michel stelt zich hieronder voor.

Ik ben Michel Wauters, 35 jaar oud, getrouwd en woonachtig in Nijmegen waar ik sinds mijn studietijd woon. Alhoewel woonachtig boven de Maas verraadt de spelling van mijn achternaam mijn zuidelijke roots: Zeeuws-Vlaanderen.

Vanuit mijn opleiding (economie) ben ik begonnen aan het traineeprogramma van Essent van waaruit ik in 2009 de overstap maakte naar Enexis-inkoop. Ik heb bij inkoop diverse rollen en functies vervuld. In mijn laatste functie heb ik sinds 2015 als manager inkoop kenniscentrum de ontwikkeling van de inkoopfunctie bij Enexis verder vormgegeven.
Medio 2017 heb ik mijn carrière-wens kunnen vervullen door meer ‘in het hart van het bedrijf’ te gaan werken als manager INFRA Aannemerij. Vanaf oktober 2017 ben ik toegetreden tot het Algemeen Bestuur van Noned.

Ik kom gezien mijn functie en achtergrond dan ook graag het bestuur van Synfra versterken.  Mijn werkwijze zou ik typeren als: ‘verbindend’ en ‘pragmatisch’ waarbij ik graag een brug sla tussen een langeretermijnrichting en een concrete aanpak om mee te starten.
Tot binnenkort!