6 november 2017nieuws

Ik ben Paul Doomen, 50 jaar en inmiddels 32 jaar werkzaam bij Enexis en voorgangers. Hiervan ben ik ruim 17 jaar projectleider Infra geweest en de laatste vier jaar teammanager E&A van het team standaard werk in Brabant Midden. Op dit moment volg ik de opleiding ‘Kwaliteit en verandermanagement’ op Avans in Breda.

Verder ben ik woonachtig te Tilburg, getrouwd met Anna en samen hebben we vier kinderen (drie dochters en één zoon) In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fotografie en maak ik graag verre reizen naar Azië.

Vanaf 1 januari ga ik aan de slag als procesadviseur binnen Synfra. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdagende baan met voldoende afwisseling en vele sociale contacten. Met mijn werkervaring uit de afgelopen jaren en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling hoop ik me de werkzaamheden snel eigen te maken en u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ik kijk uit naar een prettige en constructieve samenwerking.