11 april 2019nieuws

Met ingang van 1 april 2019 neemt Robert Wassing namens Enexis zitting in het bestuur van Synfra, waar hij Michel Wauters vervangt.
Robert heeft techniek zwaar verankerd in zijn opleidingen: MTS Elektrotechniek, Pedagogisch Technisch Hogeschool Elektrotechniek (Bachelor) en de Master of Industrial Management. Hierna is hij zijn werkzame leven gestart bij ingenieursbureau Arcadis. Hier is Robert als Projectmanager verantwoordelijk geweest voor diverse infrastructurele projecten (bovengronds weliswaar). Enkele voorbeelden hiervan zijn de ondertunneling van de A2 Maastricht en het grote infrastructurele project Schiphol-Amsterdam-Almere.

Eind 2012 is Robert gestart bij Enexis als Teammanager E&A binnen de Vestiging Overijssel West (Zwolle). Van februari 2016 tot en met maart 2019 is hij als Programmamanager Realisatie Slimme Meters Noord verantwoordelijk geweest voor de realisatie van de plaatsing van twee miljoen slimme meters in het noordelijke verzorgingsgebied van Enexis. Inmiddels is Robert Manager Aannemerij bij Enexis en neemt in die rol ook zitting in het bestuur van Synfra.