9 november 2017nieuws

Mijn naam is Sandra Thalen en ik werk als manager Engineering en Aanleg voor Enexis in de vestiging Limburg Noord.
Met onze vestiging zijn we één van de pilotvestigingen voor het Enext-project Vereenvoudigen en Ontdubbelen van het proces: Aanleg Primaire Infra.
Cruciaal in dit proces is een goedlopend samenwerkingsverband tussen de combipartners en aannemers. Toen ik de vraag kreeg of ik namens Enexis deel wilde uitmaken van het Synfrabestuur was het voor mij duidelijk. Ik kan in de rol van bestuurslid nog meer betekenen om te komen tot optimale samenwerking in de keten.

Van mij mag je verwachten dat ik pragmatisch, resultaatgericht en in onbevangen samenwerking met de overige bestuursleden mijn rol invul. Hierbij ligt mijn focus op een toekomstvast samenwerkingsverband. Dit zorgt er mede voor dat onze klanten zo efficiënt mogelijk hun aansluitingen gerealiseerd krijgen.