Mijn Synfra

Mijn Synfra

Mijn Synfra geeft geautoriseerde medewerkers van netbeheerders, aannemers en gemeenten toegang tot onderstaande modules.

Op SharePoint vind je alle documenten met betrekking tot de verschillende overleggen. Alleen deelnemers van deze overleggen, vanuit netbeheerders, aannemers en gemeenten, hebben toegang tot deze stukken.

Naar Sharepoint

Synfra heeft een e-learning ontwikkeld waarin je alles leest en leert over het Synfra bestek. Het bestek is alleen opgezet voor betrokken aannemers en netbeheerders. Heb je te maken met dit bestek? Of wil je weten welke besluiten genomen zijn door de Bestek Beheer Groep (BBG)? Klik hieronder en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je (technische) vragen over de e-learning, neem dan contact op met Synfra via info@synfra.nl.

Inloggen E-learning & Bestek

Aanvraagformulier gegevens Gemma

Sinds 1 maart 2023 is Gemma ‘uit de lucht’ en daarmee niet meer toegankelijk. De gegevens blijven wel bewaard. Deze kun je indien nodig opvragen via onderstaand formulier. We streven ernaar binnen vijf werkdagen de gegevens te sturen.

Dit formulier is voor gemeenten, projectontwikkelaars, klanten en netbeheerders om aan betrokken partijen kenbaar te maken welke nieuwe projecten aanstaande zijn en welke werkzaamheden daarvoor gaan plaatsvinden.

Hoe werkt het?

  1. Download het formulier
  2. Vul het volledig in
  3. Sla ‘m op en verstuur deze naar de betrokken partijen (zie bijlage van het formulier voor de contactgegevens per gebied)