Mijn Synfra geeft geautoriseerde medewerkers van netbeheerders, aannemers en gemeenten toegang tot onderstaande modules.

Gemma

Gemma hét ICT -platform van Synfra ondersteunt drie belangrijke Synfra-processen: Aansluitleidingen,  Hoofdleidingen en Storingen & Onderhoud. Het platform is alleen opgezet voor betrokken aannemers, netbeheerders en gemeenten.  Heb je te maken met deze bedrijfsprocessen en ben je in het bezit van een inlogcode? Klik dan hieronder om door te gaan naar Gemma.

Inloggen Gemma

Synfra E-learning & Bestek

Synfra heeft een e-learning ontwikkeld waarin je alles leest en leert over het Synfra Bestek. Het bestek is alleen opgezet voor betrokken aannemers en netbeheerders.  Heb je te maken met dit bestek? Klik hieronder en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen Synfra E-learning & Bestek

SharePoint

Op SharePoint vind je alle documenten met betrekking tot de verschillende overleggen.  Alleen deelnemers van deze overleggen, vanuit netbeheerders, aannemers en gemeenten, hebben toegang tot deze stukken.  Klik hieronder om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen SharePoint

Besluiten

Met onderstaande knop ga je naar de besluiten die genomen zijn in 2017 door het Synfra bestuur.

Besluitenlijst

Jaaroverzicht Synfra 2016

Synfra speelt in op de landelijke ontwikkelingen zoals de overgang naar mijnaansluiting.nl, het Digitaal Samenwerkings Platform en de transitie naar duurzame energie. Het onderstaande jaaroverzicht van 2016 staat ook in het teken van deze ontwikkelingen. En laat zien waar we Super! veel energie in hebben gestopt samen met onze ketenpartners.

Klik hier voor de jaarcijfers over 2016.