20 september 2017nieuws

Ook met hulp van jullie input is onze nieuwe site tot stand gekomen waarvoor heel veel dank. Hiermee hebben we een stap gezet in het gebruiksvriendelijker en toegankelijker maken van onze site. De belangrijkste wijzigingen hieronder op een rijtje.

1. Op de homepage staat rechts bovenin een aantal praktische vragen.

2. Hieronder staat een blok ‘over Synfra’, ‘Ketenpartners’ en ‘Hoe regel ik mijn aansluiting?’

3. In het oranje blok wordt ‘nieuws’ vermeld. Voorheen ontvingen jullie nieuwsberichten via een aparte nieuwsbrief Zichtbaar Synfra. Nu staat al het relevante nieuws hier en krijgen jullie regelmatig een update van deze laatste nieuwsberichten per e-mail.  Aanmelden voor deze nieuwsbrief? Klik dan op de oranje tekstbutton ‘nieuws’ en klik rechts op ‘aanmelden nieuwsbrief’.

4. Onderin staat een blok ‘Mijn synfra’, ‘zet in de agenda’ en ‘SUPER!’
In het blok ‘Mijn Synfra’ vinden onze Synfra-gebruikers informatie over Gemma (na inloggen de Gemmahandleiding), E-learning (na inloggen Synfrabestek en VGM-plannen), Sharepoint en de genomen besluiten.
In het blok ‘Zet in de agenda’ staan de verschillende geplande overleggen. Een uitnodiging voor een overleg wordt altijd apart verzonden via outlook naar de genodigden.

We zijn erg benieuwd wat jullie eerste indrukken en ervaringen zijn. Ook aanvullingen, verbeterpunten, nieuws en tips zijn van harte welkom via info@synfra.nl of het contactformulier op de site.