18 juni 2018nieuws

Hans van Engelen, Peter Dirne en Wim Langewouters van het Synfrateam brachten de samenwerking letterlijk in de praktijk.

Op zondag 17 juni, vaderdag, was de Groote Wielen in Rosmalen voor het eerst in 20 jaar weer het toneel van een triathlon. Een triathlon bestaat uit de drie onderdelen zwemmen, fietsen en lopen.

Het bijzondere is dat je deze onderdelen niet alleen hoefde te doen. Je kon deze ook met zijn drieën doen als sportclubje, familie, gelegenheidsgroepje of als collega’s. Ceciel Pas, communicatie-adviseur bij Synfra, is zelf een verwoed sporter en triathleet. Zij was het dan ook die de collega’s bij Synfra over de streep trok om mee te doen. Hans ging fanatiek zwemmen en nam zelfs borstcrawl-lessen. Peter, die in het verleden vaker een (halve) marathon heeft gelopen, pakte het lopen weer op. Wim Langewouters fietst tegenwoordig op de e-bike, maar moest het zondag op eigen kracht doen.

De weersomstandigheden waren prima voor de sporters. Wellicht heeft dit ook tot de bijzondere prestaties van onze Synframensen geleid. Stuk voor stuk legden zij hun afstand, 1.000 meter zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen in een SUPER-tijd af. De laatste driehonderd meter lopen werd gezamenlijk afgelegd: Synfra finisht samen!

Ceciel deed de kwart triathlon in haar eentje. Ook zij had een SUPER-prestatie: tweede bij dames 40+!

Proficiat allemaal met deze mooie prestaties!

Enthousiast geworden? Wij dagen je uit om volgend jaar ook mee te doen! Je kunt een team samenstellen met collega’s van jouw bedrijf of van een (ander) netwerkbedrijf of (andere) aannemer. Je kunt je opgeven via Matty van Driel.